Юні дослідники природи: яким вони бачать світ

Відбувся міський етап щорічного Всеукраїнського конкурсу експериментально-дослідницьких робіт з природознавства «Юний дослідник».

Після кількох років онлайн-захистів наукових робіт юних дослідників, всі вперше зустрілися на конкурсі очно. Ця гарна подія зібрала дітей, батьків та педагогів на базі міського центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді та ЗЗСО І-ІІІ ступенів №16.

З вітальним словом до дітей звернулась Оксана Баранець, директорка МЦЕНТУМ, яка зауважила, що кожен учасник – вже переможець, оскільки спробував себе в ролі маленького науковця.

Конкурс “Юний дослідник” проводиться з метою залучення дітей до експериментально-дослідницької роботи з природознавства та біології. А також формує у них екологічні знання, залучає до активної пізнавальної, суспільно-корисної роботи, удосконалює уміння вести фенологічні спостереження.

До участі було запрошено учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти віком від 9 до 11 років, які здійснюють проектну діяльність у галузі природничих наук.

До уваги жюрі юними дослідниками Чернівецької громади були представлені різнопланові цікаві та актуальні теми, де діти проявили свої наукові здібності та вміння, показали дослідницькі навички, патріотизм, глибоку екологічну свідомість та бажання покращувати світ, у якому ми живемо.

Всього до конкурсу долучилося 23 учасники із 17 закладів освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 381

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.